Yes! De zomervakantie is weer voorbij en dat betekent dat het dorp weer thuis is. Terug van de camping, de playa en de Côte zien we de bekende gezichten van onze dorpsgenoten weer terug in de Waterwolf. Fijn en gezellig, want hier komen wij tenslotte samen!
De donderdag- en vrijdagmiddagborrels worden weer goed bezocht. Happy Hours in de Waterwolf betekent dat we op vrijdagmiddag als vaste prik de dames van de Vrouwenvereniging Badhoevedorp te gast hebben, genietend van wijntjes, bitterballen en de favoriete snack: uienringen. De bar stroomt weer vol met gezellige mensen terwijl het diner begint en we gaan weer lekker tot in de kleine uurtjes door. We zijn inmiddels elke dag open vanaf tien uur en hebben de hele dag verschillende types gasten binnen. Gezellig kletsend en genietend van onze koffie met een gebakje, een lunch of een ontbijtje. Badhoevedorp zou Badhoevedorp niet zijn als we niet allerlei persoonlijke meningen te horen krijgen. De visies op de ontwikkelingen in het dorp vliegen ons om de oren, wat een betrokkenheid! De horeca in het dorp is ook een favoriet gespreksonderwerp. Want er gebeurt veel! De ijssalon en de pizza afhaalzaken, de sushi, Cordendon, Ramada, de andere restaurants, de kroegen, laatst Badhoevedorp Viert en binnenkort Badhoevedorp Proeft!, Q Beach.. genoeg om over te kletsen! En oh oh wat krijgen wij in de Waterwolf nog steeds veel positieve feedback en ook goedbedoelde kritiek. Goed hoor, kom maar door want de Waterwolf ontwikkelt zich nog elke dag! Als het maar netjes blijft. Soms krijgen we van onze fijne betrokken dorpsgenoten ook bijzondere en twijfelachtige meningen, opmerkingen en ideeën over wat we allemaal wel en niet zouden moeten doen, (man man man..), maar die verhalen laten we maar even liggen voor tijdens de borrel :):) Over ontwikkeling van de Waterwolf gesproken: we zijn bezig met de volgende grote stap! We zijn nu twee jaar bezig en onze focus heeft altijd gelegen op samenkomen en eten en drinken om van te watertanden. Met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten hebben de menukaarten gemaakt die typisch zijn voor gave, eigentijdse en internationale brasserieën, maar er is een volgende culinaire stap op komst: de Waterwolf wordt een Gastrobar! Met nog steeds kwalitatieve inkopen van fantastische leveranciers, gaan we ons nog meer richten op het samenkomen: heerlijk ontspannen, informeel en toegankelijk, samen genieten van kleine, culinaire gerechtjes die je makkelijk kunt delen met je tafelgenoten, uit -zoals je van ons gewend bent- de meest smaakvolle, kleurrijke en gevarieerde, internationale keukens. En ook de drankenkaart gaat veranderen: de bierkaart wordt ge-update, onze wijnkaart wordt vernieuwd, de cocktails worden toffer.. alles in het teken van genieten van elkaar en genieten van heerlijke gerechten, hapjes en drankjes. Blijf ons in de gaten houden en tot snel weer in de Waterwolf! Fijne dag, groet, Danny en team
0 Reacties
|
AuteurOprichter van de Waterwolf, Danny van Stiphout Archieven
April 2020
Categorieën
Alles
|